AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić novinar Večernjihnovosti i Milan Lađević glavni urednik Srpskog telegrafa

Iako su lideri Đilasovog Saveza za Srbiju značajan deo svojih javnih nastupa izgradili na kritikama projekta "Beograd na vodi", to im nijesmetalo da se sastaju i druže baš na tom mestu. Dnevna štampaobjavila je fotografije ovog susreta. O ovoj i svim ostalim aktuelnimtemama, govoriće Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik  dnevnog lista Informer.

BIA  potvrdila  autentičnost snimka na kojem ruški obaveštajac Georgij Kleban daje novac jednom, navodno srpskom oficiru. Tim povodomdanas će biti održana sednica Saveta za Nacionalnu bezbednost. Da lise ovo i ranije dešavalo i da li se možda iza snimka krije pokušajudaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti?

Danas se navršava godinu dana otkako je na snagu stupila odluka Prištine o uvođenju taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH. Kolika je ekonomska, a kolika politička šteta koju je ova merananela sa obe strane administrativne linije, tema je o kojoj govore Zoran Milivojević, diplomata i Dušan Kozarev iz Kancelarije za KiM

Mladi crnogorski pevač Aleksandar Zoranić predstaviće nam pesmuImperativ koju je nedavno snimio u duetu sa Janom

 A koja hemija navela Angelinu i Ognjena da ukrste glasove u duetskojpesmi Hemija, saznaćete u rubrici Hit jutra

#Novo jutro

#Takse

'