AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink.

U četvrtak je Pink ubedljivo najgledaniji komercijalna televizija, gledanija od preostalih komercijalnih emitera ZAJEDNO.  Prema istaživanjima agencije Nilsen, Pink je pored ukupnog broja gledalaca gledaniji u posebnim grupama gledalaca,  među kojima se najviše ističu gledaoci urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, gledaocima muške i ženske populacije, dok je među gledaocima u prestonici naša televizija duplo gledanija od drugoplasiranog komercijalnog emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski progam svih komercijalnih emitera je sada već tradicionalno Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je u udarnom prime time terminu pratilo približno 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Centralna informativna emisija „Nacionalni denvnik“ ubedljivo je najgledanija infomativna emisija svih komecijalnih emitera sa auditorijumom od neverovatnih 1.360.000 gledalaca, dok su na listi najgledaniji „Popodnevni dnevnik“ kao i „Novo Jutro“ koje je dvostruko gledanije od emisija sličnog sadržaja ostalih komercijalnih emitera. Večernji termin rezervisan je za „Brak na neviđeno“ koji je pratilo 22% auditorijuma, dok je na listi najgledanijih i „Trenutak iz sna“.

#Gledanost

#TV Pink

'