AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu prelistavam sa Veljkom Nestorovićem Urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Alo" i Jelenom Vukoičić politikologom

- Godišnjica od upada specijalne kosovske jedinice Rosu  u Severnu Mitrovicu i hapšenja Srba. Prištinski mediji juče objavili da je tužilac Sulj Hodža podigao optužnice protiv Nedeljka Spasojevića i Marka Rošića koji se sve vreme nalaze iza rešetaka. Gosti Teme jutra Nebojša Čović bivši šef Koordinacionog centra za KiM i Goran Petronijević advokat.

- Prema srpskom zakonu vanbračni supružnici nemaju pravo nasleđivanja, ni imovine, ni porodične penzije bez obzira na to koliko je dugo trajala vanbračna zajednica. To je rezervisano isključivo za one koji su u braku. Ko je protiv ovakvie odredbe a ko je smatra ispravnom. Šta su argumenti i jedne i druge strane?

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazo je dokomenta koja svedoče da je pokušaj opozicije da državi Srbiji prepiše prodaju oružja Ukrajini fabrikovana afera. Navodni uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović dokaze o svojim tvrdnjama nije predao. Šta se krije iza konstruisane priče uzbunjivač?

#Novo jutro

'