AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je za dane vikenda ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, dok je u nedelju Pink gledaniji i od Javnog Servisa Srbije. Pored najvećeg procenta auditorijuma u totalu, Pink je najgledaniji i u posebnim grupama gledalaca iz urbanih sredina, ženske populacije, ali i publike starosti od 18-49 godina.

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih emitera je autorska emisija Ognjena Nestorovića "Premijera Vikend Specijal", sa udelom u gledanosti od 28 odsto ili približno neverovatnih 1.600.000 gledalaca. Za vreme emitovanja Premijere, Pink je bio gledaniji od svih ostalih emitera zajedno! 

Foto: Pink.rs, E-Stock/Mirko Rodić

Serijski program naše kuće je u samom vrhu gledanosti: "Crveni mesec" tradicionalno prati milionski auditorijum, dok verna pinkova publika subotom prati "Preživeti Beograd"

Foto: TV Pink Printscreen

Serije inostrane produkcije su u samom vrhu gledanosti: "Njena sudbina", "Dženetine suze" i "Ljubav iz osvete"

Najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je "Nacionalni dnevnik". Centralnu informativnu emisiju televizije Pink za dane vikenda pratio je milionski auditorijum, dok je za vikend Jutarnji program "Novo jutro" ubedljivo najgledaniji, uključujući i slične emisije na Javnom servisu Srbije. 

Foto: Pink.rs

Večernji politički talk show "Hit tvit" i ove nedelje je apsolutno najgledanija politička emisija sa auditorijumom od 1.150.000 gledalaca, dok se na zvaničnoj top listi među najgledanjim emisijama našla i "Kontravizija".  

Foto: Tv Pink

Dane vikenda obeležile su emisije "Magazin IN", "Žikina Šarenica" ali i reprizno izdanje "Paparazzo lova"

Foto: Pink.rs

Pored informativnog i zabavnog programa, rijaliti program "Zadruga" pratila je verna pinkova publika, pa su tako u samom vrhu gledanosti direktna uključenja u "Zadrugu", kao i "Zadruga - Nominacije" i "Zadruga - Vanredno ubacivanje".

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'