AKTUELNO

Iako je, posle mesec i po dana emitovanja “24 časa” zadvoljna rezultatima, Dušica ne planira da se ovde zaustavi – želi da zajedno sa svojim timom unosi inovacije u emisiju, kako bi dostigla nivo koji je sebi zadala kao cilj.

Otkako je počela sa emitovanjem pre oko mesec i po dana, autorska emisija Dušice Spasić, “24 časa” postala je nezaobilazna rutina gledalaca tokom radne nedelje.

Emisija "24 časa" emituje se svakog radnog dana pre "Nacionalnog dnevnika", od 17:30 do 18:30 časova, i predstavlja dnevnu kolažnu emisiju, sa brojnim prilozima o aktuelnim dešavanjima i temama, kao i raznovrsnim gostima, uz sve one najbitnije dnevne informacije. Ukratko, Dušica je na ovaj način celodnevne događaje spakovala u jednočasovnu emisiju i na taj način gledaocima omogućila da se na najbolji i najefikasniji način informišu ne samo o političkim, društvenim i kulturnim događajima, već i o zanimljivostima u našem glavnom gradu i Srbiji uopšte.

Foto: Jelena Simonović

S obzirom na to da TV Pink godinama u ovom terminu nije imala informativnu emisiju, “24 časa” s pravom predstavlja veliko pojačanje u informativnoj redakciji najgledanije komercijalne televizije. U odnosu na prethodni period, zahvaljujući emisiji “24 časa” Pinkova gledanost u terminu od 17:30 do 18:30 časova je značajno porasla.

Iako je, posle mesec i po dana emitovanja “24 časa” zadvoljna rezultatima, Dušica ne planira da se ovde zaustavi – želi da zajedno sa svojim timom unosi inovacije u emisiju, kako bi dostigla nivo koji je sebi zadala kao cilj.

Za dobru emisiju i dobre rezultate neophodno je stalno raditi i graditi se u svakom smislu – i tematski i tehnički. Samo na taj način se može dostići određeni nivo i u smislu kvaliteta emisije i u smislu rejtinga, ništa se ne može dogoditi instant, preko noći. Za sada možemo da kažemo da smo zadovoljni ali se nikako ne zaustavljamo na tome, već grabimo napred. Progres jeste smisao i života i rada, samo treba biti snažan, uporan, izdržljiv i slušati gledaoce i sebe – objasnila je Dušica.

Foto: Jelena Simonović

I kada je zvanično došla na TV Pink i postala deo našeg tima na samom početku ove televizijske sezone, Dušica je bila zadovoljna ljudima sa kojima je radila na realizaciji emisije. Tako je i sada, kada se emisije emituje već izvesno vreme, zahvalna što oko sebe ima profesionalce, na koje može da se osloni.

Zadovoljna sam ekipom koja je oko mene, zato što su to izuzetno stručni i pozitivni ljudi sa velikim iskustvom, koji su sami shvatili značaj i specifičnost ove emisije. Gotovo da nije bilo perioda uhodavanja, odmah smo se navikli jedni na druge kao da sarađujemo godinama – kaže Dušica za svoje kolege.

Do sada je već ugostila stručnjake iz najrazličitijih sfera, ali i one obične ljude sa zanimljivim pričama, pa smo je pitali da li ima nekih neostvarnih želja kada je reč o gostima.

Posle skoro 18 godina rada, mislim da više nemam konkretnih želja kada su gostovanja u pitanju. Uvek postoje momenti koji zahtevaju određene goste, to su periodi kada kažem sebi “E baš bih sad volela da porazgovaram sa njim, njom ili njima”. Dosta je tu ljudi, ne mogu da se fokusiram čak ni na određenu oblast, ali ću se potruditi da ih sve dovedem u emisiju – poručila je Dušica.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima, saznali najvažnije informacije ili čuli neke neobične životne priče, budite uz Dušicu Spasić i njenu autorsku emisiju “24 časa” svakog radnog dana od 17:30 časova na TV Pink!

Foto: Jelena Simonović

Autor: M.Đ.

#24 časa

#Dušica Spasić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#voditeljka

'