AKTUELNO

Da je portal Pink.rs zaista najposećeniji portal u Srbiji, dokazuje i zvanična statistika.

Iako krajem decembra proslavlja tek četvrti rođendan, portal Pink.rs uspeo je da za to kratko vreme, zahvaljujući brzini, tačnosti i mnoštvu ekskluzivnih priča, stekne verne čitaoce u čitavoj Srbiji.

Foto: Pink.rs

Uz stručnost glavnog i odgovornog urednika, Nemanje Pajića, novinari najčitanijeg portala u zemlji su bili uvek na svim važnim političkim, društvenim i estradnim događajima, pratili su poznate u stopu, radili intervjue sa najaktuelnijim ličnostima, a zahvaljujući njima svakog dana na portalu možete prvi saznati šta se događa u najgledanijem rijalitiju “Zadruga”.

Da je portal Pink.rs zaista najposećeniji portal u Srbiji, dokazuje i zvanična statistika. Tokom proteklog vikenda – dakle petka, subote i nedelje – portal Pink.rs posetilo je skoro 900.000 korisnika, pregledano je 7.6 miliona stranica, a prosečno vreme zadržavanja po članku iznosi četiri i po minuta. Prosečan broj sesija, odnosno grupe,korisničkih interakcija sa našim portalom, iznosio je 2.1 milion tokom ova tri dana.

U nedelju, kada se dogodilo venčanje decenije, svadba Veljka Ražnatovića I Bogdane Rodić, novinari portala Pink.rs bili su tokom celog dana na svim bitnim lokacijama – od kuće Ražnatovića na Dedinju, preko Titela, Hrama Svetog Save pa sve do prestoničkog hotela gde je održano svadbeno veselje. Zahvaljujući njima, iz minuta u minut ste mogli da pratite sva bitna dešavanja i sve detalje raskošne svadbe, koja je interesovala celu Srbiju.

Foto: Pink.rs

Tako je u nedelju, naš portal, u potrazi za svim informacijama o Veljkovom i Bogdaninom venčanju, posetilo čak pola miliona čitalaca. Tokom tih 24 časa pregledano je neverovatnih 3.4 miliona članaka, na kojima su se korisnici u proseku zadržavalii pet minuta. U nedelju je broj grupe korisničkih interakcija na portalu, tačnije sesija, iznosio skoro milion.

Nastavićemo da i u budućnosti zajedno obaramo rekorde i da za vas pratimo sve najbitnije događaje iz zemlje i sveta, donosimo nove priče iz života poznatih, brojne intervjue i zanimljivosti, i to najbrže i najtačnije – zbog čega portal Pink.rs predstavlja jedan od najboljih portala u Srbiji.

Foto: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Nemanja Pajić

#Pink.rs

#Portal Pink.rs

#RTV Pink

#Televizija Pink

#portal

'