AKTUELNO

Da li će Blondi zateći Gagija pred oltarom?

Nova epizoda najgledanije emisije za upoznavanje „Brak na neviđeno“ ovog četvrtka od 22 časa biće sasvim sigurno najzanimljivija do sada jer ćete u ulozi mlade videti jedno dobro poznato lice.

Ovonedeljna mlada je učesnica „Zadruge 2“ Suzana Perović, poznatija kao Blondi, koja dolazi iz Bara i po profesiji je fizioterapeut i rijaliti igrač. Blondi je razvedena i ima dva sina, od kojih je jedan, Savo, pevač i takođe učesnik druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Tokom trajanja „Zadruge 2“, Blondi se zaljubila u Gagija Đoganija, ali kako im se ljubav nije ostvarila, rešila je da savršenog partnera potraži u emisiji „Brak na neviđeno“.

Malo sam pogana, što kažemo mi Crnogorci. Volim mlađe muškarce – rekla je Blondi u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim stručnjaka je na osnovu psihološke analize procenio da je Blondin idealan muškarac Petar Popović, koji dolazi iz Čačka. On je bivši fudbaler, do sada se nije ženio, ali ima sina koji živi u Italiji.

Svi ovi koji pričaju „Mi nismo papučari“... Svi ste vi papučari, a to nije ništa loše – rekao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, čini se da najveća prepreka ovom paru može biti upravo Gagi, u kog je Blondi i dalje zaljubljena i kog priželjkuje pred matičarem.

Ja sve mislim da je meni Gagi tamo – bila je iskrena Blondi u razgovoru sa voditeljkom Milicom Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Blondi i Petar ipak idealni partneri, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog,boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Blondi zaboraviti na Gagija kad ugleda Petra, saznaćete u novoj epizodi šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” u četvrtak 28. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Suzana Perović Blondi

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija

#voditeljka

'