AKTUELNO

Nezaposlenost u Srbiji dostigla je rekordni minimum od 9.5 odsto. O ovoj vesti, ekonomskim pokazateljima za ovu godinu ali i konstantnim napadima na njega, ovog jutra ekskluzivno govoriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom jutru TV Pink.

Štampu danas će prelistavati Dražen Ostojić, urednik u Srpskom telegrafu i Aleksandar Gajović, državni sekretar u Minsitarstvu kulture i informisanja.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Izdavač nedeljnika NIN, kompanija Ringier Aksel Špringer povukala je skandaloznu fotografiju sa naslovne strane ovog nedeljnika na kojoj je snajper uperen u predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Zašto se uredništvo NIN-a uopšte odlučilo da objavi ovu fotografiju, šta je bio njihov cilj, tema je o kojoj će u Novom jutru diskutivati lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.

Pod reflektorima su glumica Jelica Kovačević i direktor obrenovačkog pozorišta Igor Jergović koji će razgovarati o predstavi ''Neispričano'' koja će u obrenovačkom teatru biti izvedena 13-og decembra.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Hit jutra rezervisan je za Acu Lukasa koji će pričati o svom koncertu koji će 6. decembra održati na Kopaoniku u okviru Ski openinga.

Budite uz Novo jutro.

#Aleksandar Vučić

#Novo jutro

'