AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Rezultati gledanosti o danu za nama prikazuju da je televizija Pink ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, u totalu gledaniji od dugoplasiranog i trećeplasianog komercijalnog emitera. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji od Javnog servisa Srbije u posebnim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Među publikom ženske populacije i starosti od 18-49 godina, dok je naša televizija u kategoriji gledalaca muške populacije, gledalaca iz prestonice i urbanih sredina ubedljivo najgledanija u odnosu na ostale komecijalne emiter.

Foto: TvPink

Najgledaniji serijski progam svih emitera u danu za nama je Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo 1.200.000. Visoko pozicionirane na zvaničnoj top listi su i serije inostrane produkcije: „Dženetine suze“, „Njena sudbina“ i „Ljubav iz osvete“. Nešto više od milion gledalaca pratilo je novi „Brak na neviđeno“, dok je 26% auditorijuma u večernjem terminu bilo uz „Trenutak iz sna“.

Najgledaniji informativni program komecijalnih emitera je „Nacionalni dnevnik“, dok je u kategoriji jutarnjih emisija, „Novo jutro“ najgledanija u odnosu na emisije sličnog sadržaja ostalih komercijalnih emitera. Verna Pinkova publika pratila je direktna uključenja u „Zadrugu“.

Foto: TV Pink

#Gledanost

'