AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistava Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Aleksandar Tomić, predsednica skupstinskog Odbora za finansije, republičkg budžeta i kontrole trošenja javnih sredstava.

Ko će ući u novu Vladu Kosova i kakav odnos prema dijalogu Beograda i Prištine možemo da očekujemo od novih prištinskih vlasti, tema je o kojoj diskutuje Nebojša Čović, nekadšnji šef Koordinacionog tela za KiM.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Opštinski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru i presudu kojom je pevačica Severina Kojić izgubila pravnu bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Da li je ova presuda bila očekivana, u kojim situacijama sudovi u Srbiji decu oduzimaju majkama i dodeljuju starateljstvo očevima i kako ovakve presude utiču na decu, tema je o kojoj diskutuje novinarka i voditejka Ruška Jakić, advokat Aleksandar Radivojević i neuropsihijatar profesor dr Jovanom Marićem.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Posle skandalozne fotografije, koja je na kraju povučena sa naslovne strane nedeljnika NIN, list Danas je na svojoj jučerašnjoj naslovnoj strani objavio karikaturu predsednika Vučića sa metom na grudima dok je u njega uperen snajper. Kakvu poruku je sa ovom naslovnicom poslao dnevni list Danas, tema je o kojoj priča marketinški stručnjak Nebojša Krstić i istoričar Nemanja Starović.

- U rubrici Hit jutra gostuju članovi grupe Luna koji će predstaviti spot za njihovu pesmu Kazna.

#Novo jutro

'