AKTUELNO

Iako se emituje tek nešto više od mesec i po dana, emisija“24 časa”, autorke i voditeljke Dušice Spasić, oduševila je publiku, koja u sve većem broju najvažnije dnevne informacije, zanimljivosti i aktuelne teme prati upravo kroz ovu kolažnu emisiju.

Zanimljivo je da će se od danas, emisija “24 časa” emitovati iz novog, drugačijeg studija, na kom se pažljivo radilo nedeljama. Dušica je promene najavila nedavno, iako nije želela da odmah otkrije da će se prva inovacija odnositi upravo na izgled studija.

- Za dobru emisiju i dobre rezultate neophodno je stalno raditi i graditi se u svakom smislu – i tematski i tehnički. Samo na taj način se može dostići određeni nivo i u smislu kvaliteta emisije i u smislu rejtinga, ništa se ne može dogoditi instant, preko noći – rekla je tada poznata voditeljka.

U današnjoj emisiji, prvoj koja će se emitovati iz novog studija, očekuju vas veoma interesantne priče iz čitave Srbije, kao i veoma zanimljivi gosti.

Foto: Pink.rs/M. Đurović

Od 17:30 časova ćete saznati kako se unikatno arheološko blago, opljačkano u Srbiji, našlo na aukciji u Minhenu. Nije retkost da trgovina arheološkim bogatstvom prolazi nekažnjeno, kada su u pitanju ilegalno iskopani predmeti, jer se nalaze u katalozima, pa službe koje se bore protiv ove vrste kriminala ne mogu da utvrde njihovo poreklo. To nije bio slučaj s predmetima koje su divlji arheolozi opljačkali u Sremu, a koji su završili na aukciji u Minhenu. Kako je blago opljačkano 2017. godine u Srbiji zavšrilo u aukcijskoj kući “Herman” u Minhenu, otkriva upravo emisija “24 časa”.

One moraju da steknu poverenje onoga kome se obraćaju, ne lažu i uvek prvo pitaju: “Kako si?”. Današnje gošće Dušice Spasić biće članice pregovaračkog tima MUP-a Srbije, koje će objasniti čitavu proceduru pregovaranja i otkriti najčudnije situacije u kojima su morale da rade.

Foto: Pink.rs/M. Đurović

Tokom poslednjih godina, Beograd je postao sve atraktivnija turistička lokacija u Evropi. Naša prestonica je izbor brojnih turista sa sve četiri strane sveta, kako zbog istorije, arhitekture, različitih muzeja i odličnog izbora hrane, tako i zbog srpskog gostoprimstva i nadaleko poznatog noćnog života. Kroz današnju emisiju “24 časa” saznaćete šta sve možete u Beogradu za samo 36 sati.

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje sa Dušicom u novom studiju, zato ne propustite emisiju “24 časa” danas od 17:30 časova na TV Pink!

#Dušica Spasić

#TV Pink

'