AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, sa procentualno malom razlikom u donosu na Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupama gledalaca urbane i ženske publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji i u svim ostalim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski program svih emitera je Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo 1.250.000 gledalaca. Među najgledanijim formatima, našle su se i serije inostrane produkcije: „Njena sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“.

Foto: TV Pink

Tradicionalno, Pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ sa auditorijumom od gotovo 1.000.000 gledalaca najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Promo/Bojan Trailović

Na zvaničnoj top listi, nove uspehe beleži i naš rijaliti „Zadruga“. Verna pinkova publika i auditorijum od 22% dan je završilo uz „Zadruga-trenutak istine“, dok su na zvaničnoj top listi u vrhu i ostala direktna uključenja u Zadrugu.

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

'