AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov".

Nove intrigantne priče o poznatima očekuju vas i ove srede od 22 časa na kanalu TV Pink u jednoj od najgledanijih emisije, “Paparaco lov”. Ekipa je pratila sve događaje u protekloj nedelji, a ove nedelje će vas kroz aktuelne priče o poznatima voditi Ana Pendić Radoš.

Najpoznatiji paparaciu Srbiji bili su na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković. Folk Zvezda okupila je popularne pevače – Katarinu Grujić, Radu Manojlović, Aleksandru Mladenović, “Hurricane” između ostalih – a šta se događalo iza kamera, ko se sa kim pozdravio, a ko se ignorisao, saznaćete u “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica “Zadruge 2”, Luna Đogani, otpočela je muzičku karijeru i uveliko nastupa širom regiona, a pored poslovnih uspeha, čini se da joj je i u ljubavi sa Markom Miljkovićem sve potaman. Međutim, kada je reč o porodici, izgleda da se Luna suočila sa problemima. Kamere “Paparaco lova” pratile su Lunu i uhvatile momenat kada je bolesnu mamu Anabelu Atijas vodila kod lekara. Kakvo je Anabelino zdravstveno stanje i kako to utiče na Lunu, saznaćete u ovonodeljnom izdanju emisije “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Teodori Džehverović učešće u prvoj sezoni “Zadruge” bilo i te kako značajno, pokazuju i njeni poslovni uspesi u proteklih godinu dana. Izgleda da joj na poslovnom planu sve ide kako treba, pa je odlučila da zarađeni novac uloži u nekretninu. Pevačica je razgledala stanove u Krnjači, a da li je neki i kupila videćete u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kamera emisije “Paparaco lov” ove nedelje je posle dužeg vremena pratila Marinka Rokvića i tom prilikom otkrila da folk pevač ima zdravstvenih problema. Iako je poznat kao neko ko redovno vežba i vodi računa o svom izgledu, ekipa naših paparaca uhvatila ga je u poseti urološkoj klinici. O čemu se radi i da li Marinko ima nekih ozbiljinijih problema otkriva “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

I Bora Drljača nedavno se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima – operisao je tumor debelog creva, o čemu su mediji već pisali. Bora je rekao da se nakon operacije oseća dobro, a prve njegove snimke nakon ovog zahvata videćete upravo ove srede u “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparaco lov” u sredu 4. decembra u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Anabela Atijas

#Bora Drljača

#Luna Đogani

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

#marinko rokvić

#voditeljka

'