AKTUELNO

Još jedan uspešan vikend je iza TV Pink – prema zvaničnim merenjima agencije “Nielsen”, naša televizija je tokom sva tri dana vikenda bila ubedljivoo najgledanija komercijalna

Pored dominantnijih rezultata ukupnog broja gledalaca među komercijalnim emiterima, TV Pink je od Javnog servisa Srbije bila gledanija u posebnim grupama gledalaca. Najviše rezultate naša televizija postigla je među pripdanicama ženske,populacije, u urbanim sredinama, kao i među gledaocima starosti od 18 do 49,godina, ali i onima sa teritorije Beograda.

Vikend za nama bio je u znaku našeg informativnog programa, koji je potvrdio lidersku poziciju sa neverovatnim rezultatima.

Foto: Jelena Simonović

Pravi trijumf informativne redakcije sa neverovatnih 1.400.000 gledalaca bila je ovonedeljni politički talk show “Hit Tvit”. Verica Bradić ove nedelje ugostila je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, književnicu Vedranu Rudan i novinara Milomira Marića, a ova emisija zabeležila je rekordnu gledanosti otkako se ovaj politčli talk show emituje. “Hit Tvit” je sa udelom u gledanosti od 20 odsto bio najgledanija Pinkova emisija u nedelju i zazuzela je šesto mesto na top listi svih emisija.,Aleksandar Vučić, Vedrana Rudan i Milomir Marić komentarisali su sve aktuelne teme i objave korisnika društvenih mreža, koje su se ticale moravskog koridora, situacije sa migrantima, poklona koji je predsednik dobio od Vladimira Putina, “spontanog” protesta opozicije ispred Skupštine, novih helikoptera, prodaje “Megatrenda” i toga što je hrvatski sud oduzeo Severini Kojić starateljtsvo nad sinom. Njih troje su zajedno sa Vericom Bradić izabrali najvažniju objavu na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu. 

Foto: TvPink

Uz “Novo jutro” ovog vikenda budila se Srbija – sa udelom u gledanosti od čak 20 odsto i milionskim audtorijumom, naš jutarnji program bio je najpopularnija emisija u zemlji. U subotu je glavna tema bio slučaj “Račak” , a o ovome su  sa Predragom,Sarapom razgovarali Danica Marinković, istražni sudija u slučaju “Račak” i Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju. U nedelju je tema jutra bila izjava kandidata za premijera takozvane republike Kosovo, Aljbina Kurtija, da ne želi predsednika Aleksandra Vučića za pregovaračkim stolom. Takođe, ovog vikenda je o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji i svetu za “Novo jutro” govorio lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj.

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera bio je “Nacionalni,dnevnik”. Milionska publika je uz našu centralnu informativnu emisiju saznala sve najvažnije vesti iz zemlje i sveta. Tako se “Nacionalni dnevnik” našao u top 10 najgledanijih emisija svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

#Gledanost

#Hit Tvit

#Nacionalni dnevnik

#Novo jutro

#TV Pink

'