AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz Pink.

Televizija Pink prvog dana ove nedelje je ubedljivo najgledaniji komecijalni emiter. Procenat auditorijuma koji je bio uz nas program, veci je od zbira drugoplasirane i trećeplasirane televizije zajedno.

Prema zvaničnim istraživanjima gledanosti agencije Nilsen, Pink je znatno uspešnji u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u kategoriji ženske i urbane publike gledaniji i od Javnog servisa Srbije, dok je u ostalim kategorijama ubedljivo gledaniji od svih ostalih komercijalnih emitera.

Foto: Promo

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski progam u danu iza nas je Pinkova serija “Crveni mesec” uz koju je bilo približno 1.200.000 gledalaca. Slede serije inostrane produkcije: “Elif”, “Ljubav iz osvete”, “Njena sudbina” i “Dženetine suze”. Među šest najgledanijih emisija u danu je centralna infomativna emisija “Nacionalni dnevnik”, koji je ujedno najgledanija informativna emisija svih komecijanih emitera.

Sa novim licima, “Novo Jutro” je dvostruko gledanije kada govorimo o jutarnjim emisijama koje se emituju na ostalim komercijalnim emiterima. Još jedan format naše infomativne redakcije “24ČASA” našao se među najgledanijim emisijama. Verna pinkova publika veče je provela uz naš rijaliti i emisiju “Zadruga-Izbor potrčka”.

#Gledanost

'