AKTUELNO

Televizija Pink je i drugog dana ove nedelje ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Kao i prethodnih dana, Pink je u odnosu na ostale komercijalne emitere ostvario dvostruko bolje rezultate u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Nakon više od dva meseca emitovanja, Pinkova serija “Crveni mesec” svakodnevno je u samom vrhu gledanosti sa milionskom publikom. Uspeh za ovu seriju beleži se i u danu iza nas kada je u udarnom prime time terminu “Crveni mesec” pratilo približno 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored domaće serije i format informativne redakcije “Poslednja vest” nalazi se među pet najgledanijih emisija u danu. Milionski auditorijum pratio je uživo intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Atine.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”, sa gotovo 1.100.000 gledalaca, potvrđuje još jednom da je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Tradicionalno pinkova publika prati nova dešavanja i u serijama inostrane produkcije: “Njena sudbina”, “Ljubav iz osvete” i “Dženetine suze”.

Foto: TV Pink

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

'