AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Olivera Miletović i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Američki predstavnički dom prekjuče je izglasao opoziv predsednika Donalda Trampa po optužbama za zloupotrebu položaja i opstrukciju Kongresa. Tramp je treći američki predsednik koji se našao na korak od izbacivanja iz Bele kuće, a kakve su šanse da on zaista bude smenjen i kako bi njegova smena uticala na svetske prilike, tema je o kojoj razgovaraju prof. dr Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije i Saša Aadamović, istoričar.

- Italijanski karabinjeri uhapsili su prekjuče 334 osumnjičena člana narko-klana Ndrangeta. Akcija je sprovedena u više evropskih država, a zaplenjena je imovina vredna 15 miliona evra. Koliko su ovakve akcije komplikovane za izvođenje i možemo li očekivati hapšenja ostalih članova ove organizacije ali i iz drugih narko klanova koji sa njima sarađuju, tema je o kojoj razgovaraju Božidar Spasić, bivši obaveštajac i Marko Lopušin, publicista.

Video: Pink.rs

- Predsednički izbori u Hrvatskoj biće održani 22. decembra, a prema mišljenju mnogih, srbofobija je glavni adut svih kandidata u kampanji. Da li je mržnja prema našem narodu samo politička igra za dobijanje jeftinih poena u predizbornoj trci ili je ona generalni stav većine Hrvata, o ovim temama razgovaraće Nebojša Damnjanović, istoričar, Miodrag Linta predsednik odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Sava Štrbac, predsednik Dokumentaciono informacionog centra Veritas.

- Poslednjih godina mesec januar proglašen je mesecom razvoda, jer broj brakorazvodnih parnica svake godine skače baš u prvom mesecu u godini. Zašto brakovi pucaju posle praznika, tema je o kojoj razgovaraju dr Aleksandar Buber, psihijatar i psihoterapeut, Nada Obrić, estradna umetnica i prof. dr Jovan Marić, neuropsihijatar.

- Pod reflektorima je glumica Ivana Panzalović sa kojom ćemo razgovarati o istorijskom spektaklu koji svako veče privlači milionski auditorijum, seriji "Crveni mesec"

- A Hit jutra rezervisan je za frontmena OK benda Gorana Gluhakovića sa kojim ćemo razgovarati o koncertu OK benda koji je za 28 decembar zakazan u Sava centru.

#Novo jutro

'