AKTUELNO

Prvog dana ove nedelje televizija Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, govore zvanični podaci istraživanja gledanosti.

Pink je apsolutno dominantan jer je u totalu, naša televizija gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog komercijalnog emitera zajedno. Pored ubeđivih rezultata u ukupnom broju gledalaca, Pink je gledaniji u posebnim grupama gledalaca. U kategoriji ženske publike naša televizija gledanija je od Javnog servisa Srbije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere Pink dvostruko gledaniji u kategorijama gledalaca starosti od 18-49 godina, urbanih sredina, ali i među gledaocima iz prestonice.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno i na početku ove nedelje, ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je pinkova serija „Crveni mesec“ koju je u danu iza nas pratilo gotovo 1.300.000 gledalaca. Serije inostrane produkcije su u samom vrhu gledanosti: „Elif“, kao i premijerno emitovanje serije „Nemoguća Ljubav“.

Foto: TV Pink Printscreen

 Među osam najgledanijih formata u danu našla se i „Zadruga-Izbor potrčka“ koju je pratilo 20% auditoruijuma, dok je među deset najgledanijih emisija u danu i centralna informativna emisija naše televizije „Nacionalni dnevnik“ ujedno, najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju i što kao ubedljivi lideri počinjemo još jednu nedelju! Ostanite i dalje uz Vašu TV Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

'