AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Specijalno, novogodišnje izdanje emisije “Amidži šou” upravo je počelo! Ognjen Amidžić je u prazničnu emisiju pozvao bivše i sadašnje učesnike najgledanijeg rijalitija “Zadruga” – Mariju Anu Smiljanić, Sanju Stanković, Anu Korać, kao i aktuelne zadrugare Ivanu Šopić, Draganu Mitar, Maju Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Vladimira Tomovića.

Tokom prve sezone “Zadruge” jedan od odnosa koji je najviše intrigirao javnost bio je sasvim sigurno onaj između Marka Janjuševića Janjuša i Ane Korać. Njih dvoje su sve vreme tvrdili da su samo prijatelji, s obzirom na to da je Janjuš u braku. Međutim, ostali zadrugari, ali i gledaoci bili su ubeđeni da između njih ima nečeg više, čak optužuju Janjuša da je upravo zbog nemoguće ljubavi sa Koraćevom napustio “Zadrugu”. Upravo će se sada, u emisiji “Amidži šou” Ana i Janjuš susresti prvi put nakon prve sezone “Zadruge”, a da stvar bude interesantnija, sa njima u studiju će biti i Ivana Šopić, sa kojom sada povezuju Janjuša.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, kao i u prvoj sa Anom, i u ovoj trećoj je Janjuš razvio veoma blizak odnos sa Ivanom, a u poslednje vreme sve su glasniji tračevi da se među njima rodila i ljubav, uprkos tome što bivši košarkaš ima ženu i dete. Kako će se snaći u ovom ljubavnom trouglu i šta će otkriti u svom odnosu, saznaćete u specijalnom novogodišnjem izdanju emisije “Amidži šou".

Priča koja je sasvim sigurno uzburkala javnost, jeste i ona između Vladimira Tomovića i Dragane Mitar. Iako je Vladimir od početka govorio kako se samo igra sa ženama, te da stvara svoj harem, on se zaljubio u Draganu čim je ušla. Njih dvoje su započeli romansu koja je prekinuta ulaskom Draganinog bliskog prijatelja Edisa Fetića. Dragana je na kraju odlučila da nastavi vezu sa Edom, a o svom trenutnom odnosu, kao i o Vladimirovom odnosu sa Majom Marinković, njih troje govoriće u emisiji “Amidži šou”.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Marija Ana Smiljanić učestvovala je u prvoj sezoni, kada je bila u turbulentnoj vezi sa Filipom Đukićem. Šta misli o njegovom sadašnjem učešću i ljubavnim poduhvatima, kao i o zaljubljenosti u Jelenu Pešić, Marina Ana će otkriti kod Ognjena u studiju.

Sanja Stanković je još u prvoj sezoni započela vezu sa Jovanom Tomić Matorom, i na taj način javno priznala da gaji naklonost prema istom polu. Njih dve su učestvovale i u drugoj sezoni, a sada je Matora ušla sama u “Zadrugu”. Da li je zadovoljna njenim učešćem i da li joj zamera nešto, Sanja će priznati u emisiji “Amidži šou”.

Ognjen će bivše i sadašnje zadrugare staviti na razne zanimljive izazove, a muški deo publike će posebno učestvovati u onome što je pripremio za atraktivne zadrugarke.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ne propustite novogodišnji specijal emisije “Amidži šou" - upravo sada na RTV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

'