AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Dejanom Miletićem Direktorom Centra za globalizaciju i Veljkom Nestorovićem urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Alo". 

- Posle devetodnevne danonoćne potrage i angažovanja oko 1000 pripadnika policije, vojske Bezbednosno informativne agencije, lovaca i građana, konačno je pronađena  mala Monika Karimanović. Njeno stanje je stabilno, sanirane su joj površinske rane i ona je još uvek u Kliničkom centru Niš. Ovaj slučaj potresao je javnost, mnogi su se uključili u potragu za Monikom, međutim njoj sada prestoji period oporavka i ufizičkom i psihološkom smislu. O ovom slučaju razgovaramo sa psihijatrom Jovanom Marićem, advokatom Nebojšom Milosavljevićem i forenzičarem Časlavom Ristićem

Foto: Pink.rs

- Većina  gradova u Srbiji organizovano će, uz muziku popularnih pevača i vatromet, dočekati Novu 2020. godinu. Prestonica je uveliko praznično raspoložena. Šta nas od muzičkih programa očekuje večeras, a šta narednih dana i koji su nam turisti najbrojniji?

- 2019-ta godina je na izmaku i čini se da je ova godina obeležena velikim i važnim događajima kako u Srbiji, tako i u svetu. Kako je izgledala ova godina, šta je to najvažnije što se dogodilo, ali i šta možemo da očekujemo u narednoj 2020-toj razgovaramo sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem, LJubinkom Milinčić glavnom urednicom srpske redakcije Sputnjik i Duškom Tomićem profesorom Američkog Univerziteta za bezbednost i globalne studije UAE.

Video: Pink.rs

- Zabavni formati obarali su sve rejtinge i u 2019. godini. Šta su kolege pripremile za gledaoce TV PINK u prazničnim danima?

- Poslednjeg dana 2019. godine prazničnu Čaroliju u studio Novog jutradoneće Leontina i hor Čarolija.

#Novo jutro

#najava

'