AKTUELNO

Provedite najradosniji praznik uz Pinkove filmske kanale.

Božić je jedan od najvećih i najsrećnijih hrišćanskih praznika, koji se proslavlja u krugu najvoljenijih. Uz bogatu trpezu i dobro raspoloženje, koje krasi svaki dom tokom praznika – neizostavan član su, naravno, filmski kanali TV Pink, koji i ove godine nudesjajnu zabavu za celu porodicu.

Foto: RTV Pink

TV Pink broji do 60 svojih kanala, a dobar deo je upravo posvećen različitom ukusu filmske publike koja i ovog Božića isčekuje dobru zabavu i odlične filmove američke produkcije.

Kada je, pre 25 godina, TV Pink počela sa radom, uredništvo je bilo fokusirano upravo na filmski program, a danas su sa nama Pink Cinema kanali koji su tu da opravdaju poverenje ukazano pre više od dve decenije.

Naslovi koji su pred vama su samo neki od probranih filmova koji vas očekuju tokomPinkovog božićnog maratona.

U 20 časova 7. januara na kanalu Pink Premium možete pratiti film „Argo“ (2012), pod palicom oskarovaca- reditelja i glavnog glumca Bena Afleka i producenta Džordža Klunija. Film koji je osvojio tri nagrade Američke filmske akademije, donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je decenijama bila nepoznata javnosti.

Nakon ovog sjajnog ostvarenja, na kanalu Pink Premium stiže uzbudljivi triler „Savršeni stranac“ (2007) u 22 časa, sa Hale Beri i Brusom Vilisom u glavnim ulogama, koji postavlja pitanje: Koliko daleko bi otišli da sačuvate tajnu?

U istom terminu, ali na kanalu Pink Crime & Mystery - možete pogledati film „ŠerlokHolms“ (2009). Režiser Gaj Riči i odličan tandem - Robert Dauni Džunior i DžadLou u glavnim ulogama, postaraće se da prikažu slavnog detektiva na potpunojedinstven način.

„Luda noć u muzeju: Tajna Faraona“ (2014) na kanalu Pink Comedy u 21 čas vodi u najluđu avanturu do sada u serijalu filmova „Luda noć u muzeju“ , ujedinjuje stare i nove likove u pohodu na večnu magiju. Ben Stiler i maestralni Robin Vilijams biće zaslužni za dodatne božićne osmehe u toplom domu.

Kanal Pink Sci-Fi & Fantasy u 23 časa donosi rediteljski debi Kijanu Rivsa „Hram Ratnika“ (2013) u kome igra i glavnu ulogu. Film je inspitisan životom Rivsovog prijatelja, kaskadera i donosi impresivne scene borbe i upoznavanje sa veštinom tai chija, koja uči kako je prava moć u pronalaženju sebe, a ne u fizičkoj snazi.

Žanrovska raznolikost dovoljan je razlog da i ovog Božića ostanete uz bogatu ponudu Pink filmskih  kanala.

Autor: M.Đ.

#Božić

#Film

#RTV Pink

#Televizija Pink

'