AKTUELNO

Praznična emisija „Žikina šarenica“, u susret Božiću, očekuje vas i ovog vikenda od 10 časova na TV Pink. Vaši domaćini biće Žika Nikolić i Marija Egelja, koji će ugostiti ličnosti iz različitih sfera i predstaviti vam zanimljive priloge.

Nedeljna emisija biće posvećena našem najznačajnijem naučniku i najpoznatijem Srbinu u svetu, Nikoli Tesli.

Pored razgovora sa Slavkom Vujovićem, predstavnikom međunarodne grupe elektronskih eksperata, u emisiji će biti predstavljen i film „Teslin narod“.

O samom filmu i tome kako se rodila ideja za ovo ostvarenje, govoriće reditelj Željko Mirković i producent Đorđe Jovičić.

Na samom početku 2020. godine, Žika i Marija ugostiće astrologa Sanju Macuru, koja će otkriti šta vam donose zvezde u narednom periodu. U nedelju će muzički gosti biti grupa “Legende”, a čućete njihove pesme “Đerdan” i “Vino pijem”.

Laza Pilja će sa orkestrom Časlava Ljubenovića otpevati pesmu “Najteže je druže moj”, a sa istim orkestrom će Slobodan Mulina otpevati pesme “Zlatibore pitaj Taru” i “Volim Trebinje”.

Kvartet “Rošer” će izvesti numere “Prituri se planina ta” i “Sazdade se crni oblak”.

Očekuje vas još mnogo gostiju i ineteresantnih priloga, zato ne propustite emisiju “Žikine šarenice” i u nedelju 5. Januara od 10 časova na TV Pink! 

#žikina šarenica

'