AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal".

Nakon specijala koji se emitovao 1. januara, u dobro poznatom terminu, u nedelju 5. januara od 14 časova očekuje vas vaša omiljena emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, ali u potpuno drugačijoj formi!

Naime, ekipa emisije „Premijera – Vikend specijal“, na čelu sa voditeljskim parom Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, provešće nedeljno popodne u domu poznate pevačice – u njenom rodnom mestu Četereže.

I sada već znate da se radi o Radmili Radi Manojlović, jednoj od najpopularnijih folk pevačica mlađe generacije.

Foto: Pink.rs

Ovo nije prvi put da je Rada otvorila vrata svog porodičnog doma za televizijsku ekipu, ali će se prvi put jedna emisija emitovati upravo iz njene kuće! Kao prava domaćica, Rada je ugostila Tijanu, Ognjena i celu ekipu, a gledaoci će pored nje, videti i njenog oca Radeta i njenu sestru Mariju.

S obzirom na to da je rano ostala bez majke, pevačica Rada Manojlović izuzetno je vezana za oca Radeta, ali i sestru koji zauzima posebno mesto u njenom životu. Kad god nema nastupe, Manojlovićeva voli da provodi svaki slobodan trenutak sa ocem i sestrom u rodnom Četerežu, pa tako ugrabi priliku da i praznike provede sa porodicom.

Foto: Pink.rs

Rada će, kao i uvek do sada govoriti potpuno iskreno o svom životu i kako se oseća svaki put kada dođe u rodno Četereže. Ona će govoriti o svom detinjstvu i odrastanju u porodičnoj kući, teškim životnim trenucima, ali i o sreći i uspehu koji danas ima. O njenom privatnom životu govoriće i njeni najmiliji – koliko se razlikuje Rada na sceni i Rada koja provodi svaki slobodan trenutak sa njima.

Osim o porodici, Rada će govoriti i o temi koja intrigira javnost – njenom ljubavnom životu i vezi sa pevačem Harisom Berkovićem. Nakon brojnih medijskih nagađanja o njihovom raskidu, Rada će govoriti istinu o njihovom odnosu upravo u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. Da li je sebi poželela brak u 2020. godini i kako vidi svoju budućnost, Rada će otkriti ove nedelje na TV Pink.

Osim o privatnom životu, Rada će govoriti i o poslovnim planovima. Šta njeni obožavaoci mogu da očekuju u novoj godini kada je reč o pesmama, popularna pevačica će ispričati pred kamerama “Premijera – Vikend specijala”.

Očekuje vas veoma uzbudljiva emisija, zato ne propustite specijalno izdanje “Premijera – Vikend specijala” u nedelju 5. januara u 14 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'