AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Aleksandra Tomić, predsednica skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Darko Zlojutro, zamenik glavnog i odgovornog urednika portala "Espreso".

- Koliku opasnost po globalnu bezbednost nosi potencijalni sukob SAD i Irana, tema je o kojoj razgovaraju prof. dr Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije, Đorđe Aničić, penzionisani potpukovnik PVO Vojske Srbije i prof. dr Zoran Dragišić, sa Fakulteta bezbednosti.

- Ahmet Marinković, koji je pravosnažno osuđen na tri godine i tri meseca jer je brutalno tukao svoju nevenčanu suprugu, Mariju Ferizović, izašao je iz zatvora. Danilo S. iz Vrčina  nepravosnažno je osuđen pred Višim sudom u Valjevu na osam godina robije zbog silovanja deteta. Da li su kazne koje su Marinković i Danilo S. dobili dovoljno visoke za dela koja su počinili, tema je o kojoj razgovaraju Vesna Stanojević, Koordinatorka Sigurne kuće i Nebojša Milosavljevićem, advokat.

- Predsednici Turske i Rusije Redžep Tajip Erdogan i Vladimir Putin, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Bugarske Bojkom Borisovim, juče su simbolično i zvanično pustili u rad deonicu gasovoda "Turski tok" u Istanbulu. A koliko je Turski tok važan za Srbiju, tema je o kojoj govori ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Video: Pink.rs/N. Todorović

- Upoznaćete i pančevca Nenada Puanovića kome se za svaki veliki hrišćanski praznik na čelu pojavljuje krvavi krst.

- Koliko je zadovoljan jesenjom i šta očekuje od prolećne sezone, samo su neka od pitanja za trenera FK Partizan, Savu Miloševića.

- Pod reflektorima su glumci Jelica Kovačević i Aleksandar Lazić sa kojima ćemo razgovarati o predstavi Iza zatvorenih vrata koja će 15.januara biti izvedena u Bitef teatru.

- Hit jutra rezervisan je za Bobana Rajovića koji će nam predstaviti svoju novu pesmu "Flaša".

#Novo jutro

#najava

'