AKTUELNO

Nakon novogodišnjih i božićnih emisija, ovog vikenda u susret Srpskoj novoj godini očekuje vas još jedno praznično izdanje emisije „Žikina šarenica“.

U nedelju će vaši domaćini biti Žika i Marija i ugostiće predsednika opštineGorni Milanovac, Dejana Kovačevića, koji će najaviti kako će u ovom gradu bitidočekana Srpska nova godina. Brazilac Tijago Fereira postao je prava atrakcijakada je odlučio da se preseli u Srbiju i ovde započne život. Tijago je nedavnodobio i srpski ličnu kartu, a šta planira u budućnosti i zbog čega se opredeliobaš za Srbiju, ispričaće u emisiji „Žikina šarenica“.

Lidija Stojković doneće priču iz Božićnog seoceta, ali i sa rekonstruisane palilulskepijace, koja je nedavno ponovo počela sa radom. Kod Žike i Marije u goste stižei Stanko Stojiljković, urednik časopisa „Glakasija“.

igre iz banatskog Novog sela“ i“Igre bosilegradskog krajišta“ izvešće članovidoma kulture „Banatsko Novo selo“, a ispred ovog udruženja govoriće direktorBojan Boljanac i umetnički rukovodilac Marija Vukosavčević.

Za dobru atmosferu u studiju ove nedelje biće zadužen jedan od trenutnonajpopularnijih bendova, „Magla“ bend“, koji će izvesti pesme „Izmislićuljubav“ i „Teatralno“. Snežana Đurišić i Radiša Urošević će pored duetskogizvođenja pesme „Šumadijsko kolo“, otpevati i neke svoje dobro poznate pesme.Marko Branković će uz podršku orkestra Časlava Ljubenovića izvesti numere„Romanija“ i „Ti si žena koju ludo volim“, a svoje pesme će otpevati iIzvorinka Milošević.

Ne propustite da praznični vikend provedete uz „Žikinu šarenicu“, u subotu i nedelju, 11. decembra i 12. decembra, od 10 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'