AKTUELNO

Nakon novogodišnjih i božićnih emisija, ovog vikenda u susret Srpskoj novoj godini očekuje vas još jedno praznično izdanje emisije „Žikina šarenica“. U subotu će vaši domaćini biti Žika Nikolić i Ana Šupić.

Kao što ste navikli, i ove subote će „Žikinu šarenicu“ ulepšati brojna kulturno –umetnička društva, među kojima je i KUD „Vrnjački vez“. Žika i Ana razgovaraćesa Mićom Živojinovićem predsednikom ovog udruženja za kulturu, a članovi KUD-aće izvesti različite igre.

U studio „Žikine šarenice“ dolazi i državni sekretar za turizam pri Ministarstvutrgovine, turizma i telekomunikacija Miroslav Knežević, kao i direktor turističke organizacije Vrnjačke Banje, koji će govoriti o turističkim potencijalima ovog mesta i ponudi za 2020. godinu.

U subotnjoj emisiji videćete zanimljive priloge iz Kolašina i Banje Koviljače,priče iz knjižare koje je pripremila Mila Milosavljević, a saznaćete i koja jeto najstarija kafana.

Za dobru muziku će biti zadužen Danilo Živković, koji će sa orkestar MilanaJovanovića Jabučanca uživo izvesti pesmu „Jelena“. Svoju pesmu „Voleti tebe“izvešće bračni par Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Ekstra Nena će predstavitispot za svoju novu pesmu „Ljubav čuvam za kraj“, a Beki Bekić će otpevati svojevelike hitove „Marama šarena“ i „Nazdravimo“.

Ne propustite da praznični vikend provedete uz „Žikinu šarenicu“, u subotu inedelju, 11. decembra i 12. decembra, od 10 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'