AKTUELNO

Pratite Instagram profil Music Awards Ceremony i osvojite Exclusive VIP ulaznice!

Bliži se finiš prvog kruga glasanja za Bioxgn Music Awards Ceremony, a interesovanje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion online glasova do sada je pristiglo putem sajta musicawardsceremony.com. Glasači iz svih zemalja sveta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

Zbog ogromnog interesovanja, prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su do sada glasali, dobijaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji, najavljuju organizatori.

Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Foto: Skymusic/(Promo)

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novinu – novu kategoriju! Pratioci MAC Instagram profila do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu Jutjub zvezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Jutjub zvezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradskoj "Štark" areni.

Glavni partner MAC manifestacije je Bioxgn kozmetika, a događaj se održava u organizaciji Skymusic-a i CEBEF-a. 

Foto: Skymusic

Autor: M.Đ.

#MAC

#Music Awards Ceremony

'