AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Aleksandar Čotrić, potpredsednik SPO i Mišel Zubenica, direktor Centra za međunarodnu javnu politiku.

Nakon što je američki predsednik izjavio da su SAD spremne za mir sa Iranom i da se čini da se Iran povlači, komandant iranske Revolucionarne garde Abdulah Aragi izjavio je da će se Iran uskoro još jače osvetiti za ubistvo iranskog generala Kasima Sulejmanija. Kakvu osvetu Irana možemo da očekujemo, tema je jutra.

Vojska Srbije uskoro će prvi put u istoriji u svom sastavu imati šest naoružanih izviđačko - borbenih dronova, koji bi u Srbiju iz Kine trebalo da stignu u prvom kavratlu ove godine. Kakve su njihove karakteristike i koliko će ovi dronovi značiti za bezbednost naše zemlje, tema je o kojoj razgovaraće dr Nenad Miloradović, pomoćnikom ministra odbrane za materijalne resurse

Video: Pink.rs/N. Todorović

O aktuelnim temama u zemlji i svetu danas razgovaramo sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom "Informera"

Brazilski film "Prvo Hristovo iskušenje", u kojem je Isus prikazan kao homoseksualac, izazvao je reakcije u celom svetu. Jedni smatraju da umetnost ne poznaje granice, a drugi da je reč o skrnavljenju. Koja teza ima više argumenata?

Pod reflektorima je glumac Nebojša Milovanović sa kojim ćemo razgovarati o seriji Preživeti Beograd.

A Hit jutra rezervisan je za Prsluk bend. Sa Sandrom ćemo pričati o njihovom novom albumu

#Novo jutro

'