AKTUELNO

U četvrtak je TV Pink ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni Servis Srbije.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledanij od Javnog servisa Srbije u grupi gledalaca ženske i urbane populacije, dok je u svim ostalim grupama gledalaca Pink dvostruko gledaniji u odnosu na sve ostale komercijalne emitere.

U top osam najgledanijih fomata u danu, čak četiri su emisije naše kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera sa auditorijumom od 1.250. 000 gledalaca je Pinkova serija "Crveni mesec", dok je naša Centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" sa gotovo milionskim auditorijumom ubedljivo najgledanija informativna emisija  svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink

U top pet najgledanijih emisija našao se "Brak na neviđeno" koji je u prime time terminu pratilo 22 odstio auditorijuma, dok je u kasnom večernjem terminu, 23 odsto auditorijuma bilo uz "Trenutak iz sna".

Foto: TV Pink Printscreen

Serijski program inostrane produkcije nalazi se u top osam najgledanijih formata. “Nemoguća ljubav” nalazi se u samom vrhu gledanosti. Sledi i serijja: “Elif”, dok je verna pinkova publika popodne provela uz emisiju “24časa”.

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz program TV Pink

#Gledanost

'