AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vaše omiljene serije.

Nova, 14. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i danas od 21 čas. Iako se činilo da je sve krenulo u pravom smeru, naši junaci će se po ko zna koji put naći pred velikim izazovima, a neočekivani susreti uneće nemire u njihove živote.

Flaša vina i opuštena atmosfera, razgovor dvoje kolega - Nevena i Siniša su ubrzo shvatili da više nema smisla pretvarati se da između njih nema ničeg drugog. Prepušteni emocijama, proveli su noć zajedno. Ipak, Nevena ne dozvoljava sebi da se prepusti previše, svesna da njena veza sa asistentom s fakulteta može oboma doneti nevolje. Siniša je zanesen njenom pojavom, ali istovremeno rezervisan iz njemu znanih razloga.

Foto: Pink.rs

Marina je novi dan započela kao PR menadžer Vitinog lokala, ali i njegova devojka. Od ranog jutra, u bašti kafića radi na planu promocije. Kad Ružica dođe sa idejom da za Žankov sutrašnji rođendan priredi žurku iznenađenja, Marini će sinuti odlična ideja da spoji lepo i korisno.

Taksisti Gagiju se konačno vraća vera u život i osmeh na lice nakon što mu se noć pre na vratima pojavila bivša devojka za kojom pati godinama. Uzbuđen i srećan, nosi Danijeli doručak u krevet i vodi je da vidi stan koji je za nju sredio. Međutim, ona ima druge planove i skrivene namere.

- Ja mislim da si ti sve ovo pogrešno skapirao. Ja nisam baš singl – rekla je Danijela, i ostavila Gagija u čudu.

Foto: Pink.rs

Posle revolucije na fakultetu i nevolja koje je izazvao, Jablanov stric Gorun je nestao sa lica zemlje. Jedina osoba koja mu može doći glave je njegova žena Živana, koja stiže u Beograd. Strah i trepet porodice, tvrda Crnogorka koja vodi glavnu reč, Živana kreće u potragu za odbeglim mužem. 

Foto: Pink.rs

Na dan Žankovog rođendana sve je spremno za žurku iznenađenja. Ružica se svim silama trudi da sakrije šta se sprema i ne sluti da on već negde slavi sa Džonijem i Sonjom. Kada dođu u Vitin lokal, susret Ružice i Sonje šokiraće sve prisutne.

Foto: Pink.rs

Očekuju vas novi zapleti i neočekivane situacije zato ne propustite novu epizodu serije “Preživeti Beograd” večeras od 21 čas na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#preživeti beograd

'