AKTUELNO

Uživo u nedelju, 12. januara od 14 časova samo na televiziji Pink!

I sutra, 12. januara od 14 časova na kanalu vaše omiljene i najgledanije televizije Pink očekuje vas novo izdanje vaše najdraže emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Ekipa emisije pretresla je za vas drugu nedelju ove 2020. godine, a slobodno možemo reći da je bila burna.

Foto: Jelena Simonović

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je legendarna glumica Neda Arnerić pronađena mrtva u svom stanu u petak uveče. Glumicu je za trpezarijskim stolom na stolici pronašao brat Predrag, koji joj je došao u posetu, pa naišao na zaključana vrata. Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" odaće počast glumačkoj legendi, koja je iza sebe ostavila velike uloge po kojima ćemo je pamtiti.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Sloba Radanović, popularni pevač, poslednjeg dana 2019. godine ostao je bez oca Dušana, ali je ipak smogao snage i odradio nastup za doček, iako je samo on znao koliko mu je to teško palo. Njegovu ispovest nakon teškog gubitka čućete upravo u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs

Novi ljubavni par koji čine pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar privukli su veliku pažnju javnosti. O njihovoj vezi se spekulisalo mesecima unazad, a na Božić oni su pokazali da su zajedno, a i uhvaćeni su u Crnoj Gori. Svi detalji njihove veze biće otkriveni u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Instagram.com

David Dragojević će uživo prokomentarisati sva dešavanja u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" a koji se tiču njegovog brata Dejana i snajke Dalile i svega onog što su izneli na njegov i na račun njegove porodice.

Foto: Pink.rs

Skandalozno ponašanje javnih ličnosti dobilo je veliku pažnju ove nedelje, a ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" baviće se i ovom temom.

U studio kod voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price stiže bračni par Jovana Pajić i Sale Cvetković, koji će predstaviti svoju duetsku pesmu i otkriti kako su napokon odlučili da ukrste glasove.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Sve to i još mnogo toga očekuje vas sutra, 12. januara od 14 časova uživo na televiziji Pink.

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'