AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak, 14. januara od 23 časa!

I ovog utorka od 23 časa na kanalu televizije Pink očekuje vas novo izdanje emisije "Amidži šou". Voditelj i autor emisije Ognjen Amidžić i ove nedelje okupio je fantastičnu ekipu gostiju, koji će vas zasigurno držati kraj malih ekrana.

U studio kod Ognjena stižu pevačice Dara Bubamara i Mia Borisavljević, pevač Sloba Radanović, internet senzacije Voyage, Breskvica i Andrija Jo, kao i čovek o kome bruji Srbija, Nenad Paunović.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon velikog uspeha duetske pesme "Nemoj mnogo da me voliš" Dara Bubamara i Sloba Radanović dolaze u Ognjenov studio kako bi pričali o svojoj saradnji i otkrili kako je do dueta uopšte došlo. Pored toga, Dara će otkriti i da li ima istine u tome da se pomirila sa bivšim suprugom, dok će Slobi ovo biti prvo televizijsko gostovanje nakon smrti oca Dušana, koji je preminuo poslednjeg dana 2019. godine.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Mia Borisavljević krajem 2019. godine predstavila je javnosti novi album "Jedna ja" a ovim putem će pevačica otkriti i kakva je bila reakcija publike, kao i kako je bilo raditi sa njenim nevenčanim suprugom Bojanom Grujićem na ovom projektu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Tinejdžeri Mihajlo Verulović Voyage i Anđela Ignjatović Breskvica postali su prava internet senzacija i svojim pesmama osvojili mlađu populaciju, a kod Ognjena će pričati koliko im prija popularnost i šta im je sve donela. Pored njih, popularni jutjuber Andrija Jo predstaviće svoje projekte i pričati o borbi da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Nenad Paunović, veterinar iz Pančeva, tvrdi da mu se na velike hrišćanske praznike, kao što su Božić, Uskrs i Bogojavljanje, pojavljuje krst na čelu. Mnogi su ga optuživali da on ne govori istinu, a kod Ognjena će otkriti zašto mu se ovo dešava i kada je sve počelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je, kao i uvek, spremio interesantne igrice za svoje goste, te nema sumnje da nas očekuje još jedna zabavna emisija "Amidži šou-a" u utorak, 14. januara od 23 časa samo na televiziji Pink.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Sloba Radanović

#najava

'