AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” od 10 časova na TV Pink!

I ove nedelje od 10 časova, na programu TV Pink je nova emisija „Žikine šarenice“, koja donosi veoma zanimljive goste i priloge iz čitave Srbije. Vaši domaćini biće Žika Nikolić i Ana Šupić, koji će vas voditi kroz bogat program „Žikine šarenice“.

Danas u goste dolaze predsednik Saveza Srba u Francuskoj, Đura Cvetković, kao i člana Petar Gojković. U goste stižu i Vesna da Vinča, kao i Sanja Marinković, voditeljka „Magazina In“ – jedne od najgledanijih Pinkovih emisija. O svojim novim kjnigama govoriće pisci Ana Smiljanić i Đorđe Vlajić, a videćete i prilog iz nedavno otvorenog „Selfi“ muzeja u Beogradu.

Foto: Jelena Simonović

Danijel Alibabić predstaviće svoju novu pesmu „Žena za medalju“, a pored njega će odličnu atmosferu napraviti i brojni pevači. Ljuba Lukić otpevaće pesme „Ko te ljubi ove zime“ i „Kako beše komšinice“, Bojan Veličković će izvesti numere „Milena“ i „O Sole Mio“, dok će Galina Perić otpevati čuvenu pesmu „Počnimo ljubav iz početka“. U studio „Žikine šarenice“ dolazi i Marija Kašćelan, operska pevačica, koja će izvesti pesme „Parla Piu Piano“ i „Ciganka sam mala“.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” od 10 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'