AKTUELNO

Popularna pevačica će prvi put u jednoj TV emisiji govoriti o svom ljubavnom životu.

Nova epizoda vaše omiljene late night emisije “Amidži šou” je na program TV Pink i ovog utorka u dobro poznatom terminu – uživo u 23 časa. Kao i do sada, autor i voditelj Ognjen Amidžić potrudio se da u studio dovede aktuelne i zanimljive goste, te će ove nedelje razgovarati sa pevačima Milicom Todorović, Nevenom Božović i Tončijem Huljićem.

Posle šestomesečne medijske pauze, prvi put u jednoj televizijskoj emisiji gostovaće Milica Todorović. Milica je u proteklom periodu bila aktivna na poslovnom planu – njena nova pesma “Ljubav manje” naišla je na oduševljenje publike – mlada pevačica se povukla iz javnog života. Tokom šest meseci nije davala izjave za medije, a sve to zbog turbulentnog perioda kroz koji je prošla u privatnom životu.

Foto: Promo

Naime, iako su mnogi očekivali odlazak pred oltar, Milica je posle više od pet godina raskinula vezu sa koreografom Milošem Paunovićem. Ova vest odjeknula je u domaćim medijima i mnoge iznenadila, posebno zato što je Milica često govorila da sa Milošem planira brak. Milica tada nije želela da govori o razlozima, povukla se iz medija, sve do nedavno nije objavljeno da je pevačica pronašla novu ljubav.

Foto: Promo

Todorovićeva je pre izvesnog vremena započela vezu sa glumcem Petrom Strugarom, na iznenađenje javnosti. Njih dvoju pokušali su da drže vezu u tajnosti, ali je vest stigla i do sedme sile, ali se par nije oglašavao.

Foto: Instagram.com/milicatodorovicofficial, Instagram.com/p_strugar

Šta je dovelo do raskida Milošem, kako je sve to prevazišla i pronašla snagu za novu ljubav sa Petrom, Milica će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

Druga po redu dodela nagrada Music Awards Ceremony biće održana 27. januara u beogradskoj “Štark” areni pod nazivom Bioxgn MAC 2020, a ove godine ceremonija će biti emitovana na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink, koja je i glavni medijski partner. Gledaoci koji 27. januara budu pratili MAC 2020 na TV Pink, imaće priliku da uživaju u nastupima regionalnih muzičkih zvezda pop, narodne, rok, hip-hop i trep muzike. Između ostalih, na najimpozantnijoj bini nastupiće mlada pop zvezda Nevena Božović, kao i hrvatski muzičar, kompozitor aranžer, producent i pevač koji je prepoznatljivost stekao osamdesetih godina prošlog veka kao član grupe “Magazin” – Tonči Huljić.

Foto: Promo/Skymusic

Foto: Promo

Njih dvoje će najaviti svoje nastupe i učešće na MAC 2020, govoriće o tome koliko je ova manifestacija značajna za regionalnu muzičku scenu, ali i o svojim projektima koje planiraju u narednom periodu. 

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 21. januara uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Milica Todorović

#Nevena Božović

#Ognjen Amidžić

#Petar Strugar

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tonči Huljić

#emisija

'