AKTUELNO

Ovakvo priznanje niko nije očekivao!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković predstojeće subote ugostiće poznate ličnosti o kojima se ovih dana mnogo priča i piše. Sanja će o aktuelnim temama razgovarati sa: voditeljem emisije ''Kontravizija'' Lavom Pajkićem, pevačicama Slavicom Ćukteraš i Gocom Lazarević, glumicom Milicom Milšom, kao i muzičkom zvezdom u usponu i pobednicom rijalitija ''Zadruga 2'' Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je tom prilikom govorila o emotivnim krahovima, koje je doživela u poslednje vreme.

- Je l' si sada ovu vezu otplakala dovoljno da ja nemam problem? - upitala je Sanja Lunu, aludirajući na njen raskid sa Markom Miljkovićem, na šta je ona kao iz topa odgovorila:

- Veruj mi da više nemam nijednu suzu da pustim - poručila je Luna u ''Magazinu In'', a kada je trebalo da uporedi prethodni raskid sa Slobom i skorašnji sa Markom, dala je sledeći odgovor:

Foto: TV Pink Printscreen

- Definitivno je teža porcija bila kad sam ja bila ostavljena, u trenutku kada sam najviše volela - priznala je Đoganijeva, čime je svima jasno stavila do znanja da je ljubav koju je osećala prema Slobi ipak bila veća u odnosu na onu sa Markom.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na porgramu televizije Pink u subotu, 25. januara u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Magazin In

'