AKTUELNO

Ne propustite poslednju epizodu o porodici Sarka.

Priča o porodici Sarka i njihovom životu na rubu egzistencije dobiće epilog u finalnoj epizodi najhumanijeg TV serijala “Kuća od srca” u utorak od 22 časa na TV Pink.

Kako se približava kraj roka za izgradnju kuće, na gradilištu vlada velika tenzija jer treba da ih poseti predsednik opštine. S obzirom na to da je Žarko, bez dozvole opštine, izgradio kuću duplo veće površine od dozvoljene, od predsednikovog dolaska zavisi sve.

Kako ne razumeš da ja uopšte ne želim da miniram. Samo želim da sve bude u redu – pokušala je Jelena da objasni Žarku.
Ajde budi jednom deo ekipe, nemoj da se izvlačiš – napao je Žarko Jelenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Reakcija predsednika opštine nije onakva kakvu je ekipa “Kuće od srca” očekivala. Postoji mogućnost da na kraju ove epizode umesto obaranja zavese, gledate rušenje kuće jer Žarko nije na  vreme sredio problem sa opštinom.

Vi nemate ništa protiv što smo mi ovo uradili bez da smo vas pitali? – pitao je Žarko.
Šta sad da vam ja kažem… - počeo je predsednik opštine.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je morala da skupi hrabrost i porodici Sarka saopšti ne bas dobre vesti koje se tiču njihovog novog doma.

Imamo mali problem, jedan deo vaše kuće ne možemo da uknjižimo. Ipak nismo uspeli posao da odradimo do kraja – rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja epizoda o porodici Sarka donosi odgovore na pitanja da li će ekipa “Kuće od srca” pretrpeti strašan poraz i da li će njihovom krivicom šestoro dece ostati bez doma.

Koliko smo mogli za 31 dan, uradili smo. Koliko će da vam ostane, sami ćete da vidite – rekla je Jelena, a Žarko je dodao:
Da bismo videli šta smo uradili, moramo prvo da oborimo zavesu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa “Kuće od srca” se na ovom putu suočila sa raznim preprekama i postoji mogućnost da je kuća neuslovna za život zbog problema koji su bili jači od njihove volje. U kakvom će stanju porodica Sarka zateći svoj dom saznaćete ako budete uz finalnu epizodu TV serijala “Kuća od srca” u utorak 28. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'