AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije od koje strepe poznati!

Nova doza skandala i tračeva sa estrade očekuje vas i ove srede u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, „Paparaco lov“. Kroz aktuelne priče o poznatima će vas, kao i do sada voditi poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Aleksandra Prijović je trenutno jedna od najpopularnijih folk pevačica kojoj svi pedviđaju blistavu karijeru. Ona je pre nepunih godinu dana sa suprugom Filipom Živojinovićem dobila sina Aleksandra, a svaki slobodan trenutak provodi upravo sa njim. Aleksandra odlično uspeva da uklopi nastupe i porodični život, a ove srede videćete ekskluzivne snimke popularne pevačice sa jedanaestomesečnim sinom Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su tokom učešća u „Zadruzi“ imali turbulentan odnos, kada je Nadežda Biljić saznala da je u drugom stanju sa Tomom Panićem, njih dvoje su odlučili da prevaziđu sve nesuglasice i dočekaju prvo dete kao par. Često su se u medijima pojavljivale fotografije i snimci kako Toma brine o Nadeždi i vodi je na redovne lekarske kontrole, a oboje su na svojim društvenim mrežama objavljivali romantične snimke. Međutim, izgleda da je njihovoj romansi ponovo došao kraj. Naime, ekipa „Paparaco lova“ zatekla je Nadeždu ispred valjevske bolnice, vidno neraspoloženu, može se reći čak i besnu, a od Tome nije bilo ni traga, ni glasa. Ona je stajala na semaforu i očigledno nekog čekala, a kako nikog nije bilo, okrenula se u ušla u bolnicu. Da li u svemu ovome ima istine i šta se dešava među njima saznaćete detaljnije sutra u novom izdanju emisije „Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i uvek do sada, „Zadrugovizija” je privukla veliku pažnju medija, a u subotu ju je pratio milionski auditorijum. Međutim, „Paparaco lov” vam donosi sve ono što nistemogli da vidite na televiziji. Ove srede vodi vas iza kulisa i otkriva ko se smuvao, a da to niko, osim najpoznatijih paparaca u Srbiji, nije primetio.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa „Paparaco lova” je posle dužeg vremena pratila šta se dešava u životu čuvenog „slavuja iz Mrčajevaca”, Miroslava Ilića. Kako danas živi legendarni pevač i kako mu protiče dan saznaćete već ove srede na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je u „Zadruzi 3” imao harem i afere sa nekoliko zadrugarki, Vladimir Tomović je nakon napuštanja rijalitija uspeo da izgladi odnose sa devojkom Isidorom, koja mu je izgleda oprostila sve prevare pred kamerama. Naime, on je sa Isidorom bio na snimanju emisije „Magazin In”, a „Paparaco lov” nastavio je da ih prati i nakon što su napustili kompleks filmskih studija u Šimanovcima. Kako izgleda život Vladimira Tomovića sa devojkom nakon napuštanja „Zadruge“ videćete ekskluzivno u emisiji „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih snimaka poznatih, zato ne propustite novi „Paparaco lov“ u sredu 5. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Prijović

#Ana Pendić Radoš

#Miroslav Ilić

#Nadežda Biljić

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vladimir Tomović

#Zadrugovizija

#emisija

#voditeljka

'