AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

Foto: Tv Pink

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom gde je Pink gledaniji od Javnog servisa Srbije, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina, gde je naša televizija u odnosu na ostale komercijalne emitere apsolutno ubedljiva.

Foto: TvPink

Verna Pinkova publika prati domaći igrani program Pink televizije, pa je Pinkova najgledanija emisija upravo „Crveni mesec“ koju je u danu za nama pratilo 1.100.000 gledalaca.

Slede serije inostrane produkcije: „Nemoguća Ljubav“ i „Elif“.

Foto: Promo

Više od 1.000.000 gledalaca ispratilo je nova dešavanja poznatih u “Paparazzo lov”-u koja je zvanično najgledanija zabavna emisija svih emitera.

Foto: TV Pink

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera, dok je“Novo jutro”, tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

#Glednaost

'