AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupama gledalaca ženske publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u ostalim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji formati televizije Pink u danu iza nas su domaći i inostrani serijski program. Domaća serija „Crveni mesec“ sa približno 1.200.000 gledalaca, slede serije: „Nemoguća Ljubav“ i „Elif“ koje su se našle među 10 najgledanijih emisija u danu. 

Foto: TV Pink

Tradicionalno, pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera koja dok je „Novo jutro“ ubedljivo gledanije od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Na zvaničnoj top listi, nove uspehe beleži i naš rijaliti „Zadruga“. Verna pinkova publika dan je završila uz „Izbor potrčka“, dok su na zvaničnoj top listi u vrhu i ostala direktna uključenja u Zadrugu.

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink

'