AKTUELNO

Sreda u 22 časa na televiziji Pink!

Novi ekskluzivni snimci poznatih očekuju vas ove srede od 22 časa u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo lov”. Kroz aktuelne priče će vas i ovog puta, kao što ste navikli, voditi Pinkovo lice Ana Pendić Radoš.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Nakon što su mediji mesecima spekulisali da su zajedno, Sloba Radanović je konačno priznao da je započeo vezu sa Jelenom Đuričanin Marković. Njih dvoje su oštro poricali da su zajedno i uvek su govorili da su prijatelji, ali je Sloba odlučio da javno prizna kada je njihovo prijateljstvo prešlo u vezu. Jelena i Sloba su započeli vezu krajem prošlog leta, kada je i odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Od tada su njih dvoje u skladnoj vezi, a ekipa “Paparazzo lova” je Jelenu zatekla kada je Slobu čekala na aerodromu. Zaljubljeni par su nastavili da prate do kuće, a da li se Jelena uselila u Slobin stan, saznaćete ove srede na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle teške saobraćajne nezgode, Darko Lazić uspeo je da se gotovo potpuno oporavi, pre svega zahvaljujući rehabilitaciji. Ipak, zbog otežanog kretanja usled povrede kuka i preloma butne kosti, Darko Lazić se ugojio, što je počelo da mu smeta, ne samo fizički i estetski, već i zdravstveno. Kako je rešio da svoj život promeni iz korena, Darko je odlučio da ode na operaciju želuca, kako bi smršao. Kako izgleda njegov život posle operacije želuca i da li je uspeo da smrša, videćete u “Paparazzo lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kada je prošao burni period sa nevenčanim suprugom, od kog je trpela fizičko nasilje, čini se da je Maja Marijana konačno dovela svoj život u red. Naime, već neko vreme se spekuliše da pevačica ima novog dečka, što ona nikad nije potvrdila. Međutim, od najboljih paparaca u Srbiji nije mogla da sakrije ništa. Ekskluzivne snimke Maje Marijane sa novim, 15 godina mlađim dečkom, videćete već sutra od 22 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svadbe decenije, kako su je mnogi nazivali, Veljko i Bogdana Ražnatović uživaju u braku i s nestrpljenjem čekaju dolazak sina, kome će dati ime Željko, po Veljkovom ocu. Ekipa “Paparazzo lova” provela je nekoliko dana ispred Cecine kuće i zabeležila kako Bogdana izgleda u poodmakloj trudnoći.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih snimaka, zato ne propustite “Paparazzo lov” u sredu 12. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Paparazzo Lov

#Sloba Radanović

#najava

'