AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Brak na neviđeno".

Dvoje mladih ljudi koji nisu imali sreće u ljubavi upoznaćete u novoj epizodi jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink. Tim psihologa napravio je analizu i došao do zaključka da su baš njih dvoje savršen par, a u pripremama za venčanje pomoći će im voditeljka Milica Kon.

Ovonedeljna mlada je Nevena Ljubisavljević koja ima 25 godina i dolazi iz Beograda. Voli umetnost – bavi se šivenjem i izradom privezaka za kućne ljubimce, a iz hobija se bavi i trbušnim plesom. Voli televiziju i već je učestovovala u sličnim formatima, ali sada želi novu šansu da pronađe ljubav.

Volim medije, da sam na televiziji. Učestvovala sam u emisiji „Izvedi me“ – rekla je Nevena u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema proceni stručnog tima emisije „Brak na neviđeno“, njen savršeni partner je Dragan Petričić, koji takođe ima 25 godina i živi u Pančevu. Dragan je godinama trenirao tekvondo i bio je reprezentativac Srbije, a sada radi u brzoj pošti.

Trenirao sam tekvondo sedam godina, imam dosta medalja. Bio sam na evropskom i svetskom prvenstvu – rekao je Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje do sada nisu bili te sreće da pronađu svoju idealnu polovinu, zbog čega su odlučili da to promene kroz ovaj šou program za upoznavanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije „Brak na neviđeno“ ovog puta napravio pravi spoj i da li su Nevena i Dragan jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Nevena i Dragan konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 13. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'