AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" sa Deom i Sarapom ćete gledati:

- Štampu danas prelistavaju Milan Babović, zamenik glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti i Mišel Zubenica, izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku.

- SAD su odlučile da otkažu glavne investicione projekte na Kosovu sve dok Priština ne ukine takse na srpsku robu. Koliko će slika budućih odnosa Beograda i Prištine biti jasnija nakon Minhenske bezbednosne konferencije koja se održava danas i sutra, a na kojoj će se predsednik Vučić sastati sa američkim specijalni izaslanikom Ričardom Grenelom, mogu li posle ove kenferencije takse konačno biti ukinute i šta konkretno znači najava Kurtija da će uvesti reciprocitet Srbiji, teme su za Nebojšu Čovića, nekadašnjeg predsednika Koordinacionog tela za KiM.

- Dragana S. iz Novog Sipa, koju je suprug Zoran u ponedeljak ubo nožem, policiji je, kako nezvanično saznajemo, rekla da ne želi da podnese tužbu i da je navodno sama kriva za ono što se dogodilo, jer je izazvala supruga da je napadne. Koliko su česte situacije u kojima žrtva opravdava nasilnika? Koje psihološko stanje dovodi do ovakvog sagledavanja situacije?

Video: Pink.rs/I. Petrović

- Ni posle dve decenije ne postoji tačan spisak svih žrtava NATO bombardovanja. Komisija koja će utvrditi tačan broj stradalih trebalo bi da bude formirana uskoro, a ideju je inicirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sa čim sve može da se susretne ova komisija, zašto je važno njeno formiranje ali i do kakvih je sve podataka stigla Komisija za utvrđivanje posledica NATO koja je formirana pre godinu dana?

- Američke i nemačke tajne službe špijunirale su godinama više od sto zemalja preko švajcarske firme specijalizovane za kodiranje razgovora. Ko je sve bio na udaru ove špijunaže i kako špijuni presreću tajne poruke, govoriće Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija i Božidar Spasić, bivši obaveštajac

- Pod reflektorima je glumica Anja Mit koja će govoriti o predstavi Raj na zemlji, koja će 18. februara biti izvedena u Akademiji 28

- Era iz Vampira govoriće o koncertu ovog benda koji će povodom Dana zaljubljenih sutra uveče izvesti u Božidarcu

- A Hit jutra rezervisan je za Ilmu Karahmet koja će premijerno predstaviti svoju novu pesmu "Neko nije"

#Novo jutro

#Televizija Pink

'