AKTUELNO

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere. 

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom gde je Pink gledaniji od Javnog servisa Srbije, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i gde je naša televizija u odnosu na ostale komercijalne emitere apsolutno ubedljiva.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika prati domaći igrani program Pink televizije, pa je Pinkova najgledaniji format serija „Crveni mesec“ koju je u danu za nama pratilo više od 1.150.000 gledalaca. Slede serije inostrane produkcije: „Nemoguća Ljubav“,  „Elif“ i „Zakletva“.

Foto: TV Pink Printscreen

Više od  1.000.000 gledalaca ili približno 22 odsto auditorijuma ispratilo je nova dešavanja poznatih u “Paparazzo lov”-u koja je zvanično najgledanija zabavna emisija svih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera, dok je “Novo jutro”, tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Večernji sati rezervisani su za „DNK“ koji je pratilo 25 odsto auditorijuma.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink! 

#Gledanost

'