AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Trenutak iz sna".

Ovog četvrtka od 23 časa na TV Pink gledaćete novu priču u 18. epizodi serijala „Trenutak iz sna“, kada će voditeljka Tijana Čurović sa timom stručnjaka pokušati da pomogne novoj heroini, Rajki Vranješ.

Foto: TV Pink Printscreen

Rajka je pred kamerama emisije „Trenutak iz sna“ sa gledaocima podelila svoju potresnu ispovest o odbacivanju i neprihvatanju. Naime, Rajka je rođena sa deformitetom vilice, zbog čega se oduvek osećala odbačenom od strane okoline.

Sanjam o tome da mogu da budem kao drugi. Mnogo me je bolelo, i dan-danas me boli, što sam drugačija od drugih, što niko ne gleda kakva sam osoba, svi gledaju fizički izgled – rekla je na početku Rajka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog narušenog fizičkog izgleda, Rajka nosi traume još od najranijeg detinjstva. Njeni vršnjaci nisu imali milosti čak ni u vrtiću.

Pa čak i moj prvi dan u zabavištu... Kojoj god stolici da bih prišla, svi bi mi rekli: „Ne možeš tu da sediš, idi na drugo mesto“ – priznala je Rajka.

Ni tokom odrastanja, Rajki život ne postaje nimalo lakši. Ožiljci na duši postaju sve bolniji jer ne uspeva da pronađe pravu ljubav.

Nije me voleo, nego se jednostavno zabavljao sa mnom eto, da se kaže da ima devojku. Nisam bila dovoljno lepa da bi me pokazivao u javnosti – rekla je Rajka.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim osećanja odbačenosti, Rajku pravo u depresiju vodi i fizičko zlostavljanje koje je pretrpela od svog bivšeg muža.

Od bivšeg muža, najviše me je povredilo... Pa njegove batine – rekla je Rajka kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, sada je došlo vreme da ekipa emisije „Trenutak iz sna“ na čelu sa Tijanom ostvari njene snove, koje je sanjala od rođenja.

Prva stanica na putu Rajkine transformacije je klinika za plastičnu hirurgiju. Najbolji tim stručnjaka obaviće sve neophodne analize, kako bi se uverili da je Rajka spremna za sve intervencije.

Sada ćemo da obavimo preglede, da pogledam kako taj nos izgleda, pa da vidimo da li je kandidat za operaciju u opštoj anesteziji – rekao je lekar.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će se prekinuti patnja koja traje od rođenja, da li će vrhunski hirurzi ostvariti Rajkin najveći san ili njeno zdravstveno stanje neće dozvoliti intervencije, saznaćete u 18. epizodi emisije „Trenutak iz sna“ u četvrtak 20.02. od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'