AKTUELNO

Prema istraživanju gledanosti agencije Nilsen, tokom sva tri dana vikenda televizija Pink je ubedjivo najgledaniji komercijalni emiter.

Pored uspešnih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca. Pink je uspešniji i od Javnog servisa u gupi gledalaca ženske i urbane populacije, dok je u ostalim kategorijama Pink ubedljivo gledaniji od drugih komercijalnih emitera.

Tokom sva tri dana vikenda uspeh beleži pinkov igrani program. Ubedljivu gledanost donele su domaće serije:"Crveni mesec" i "Preživeti Beograd", dok su u u samom vrhu gledanosti serije inostrane produkcije: "Nemoguća Ljubav", "Zakletva", i "Elif". 

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe za dane vikenda, Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni denvnik“ ubedljivo je najgledanija infomativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je na listi i "Novo Jutro" kao najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan format naše informativne redakcije je u samom vrhu gledanosti: Politički talk show "Hit tvit" tokom vikenda pratio je milionski auditorijum. 

Foto: Tv Pink

Formati naše zabavne redakcije beleže odlične rezultate: Premijera Vikend Specijal je Pinkova najgledanija zabavna emisija tokom vikenda koja je u terminu emitovanja ubedljivo najgledanija u odnosu na sve emitere.

Sledi tradicionalno "Magazin In", reprizno izdanje emisije "Paparazzo lov", "Kontravizija", ali i humani šou "Kuća od srca" u svom novom terminu. 

Foto: TvPink

Hiper rijaliti "Zadruga" se neprestano prati a tokom vikenda Pinkova publika pratila je: Zadruga-Nominacije, Zadruga direktna uključenja, kao i večernji šou ZADRUGOVIZIJA imitacije uz koje je bio milionski auditorijum. 

Foto: Pixabay.com/Pink.rs

Hvala Vam na ukazanom poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink 

#Gledanost

#Televizija Pink

#vikend

'