AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show".

I ovog utorka najbolja zabava je zagarantovana na TV Pink, jer je od 22:30 časova na programu vaša omiljena lejt najt emisija „Amidži šou“. Kao i uvek do sada, Ognjen Amidžić se potrudio da u studio dođu aktuelne ličnosti sa naše javne scene, te će u ovonedeljnoj emisiji ugostiti pobednicu „Zadruge“ i pevačicu Kristinu Kiju Kockar i pevačicu Katarinu Žikovković, koje su zajedno bile na američkoj turneji, trenutno najpopularniji ženski sastav „Hurricane“ i fotografa Đorđa Bukvića.

Nakon gotovo dva meseca provedenih na američkoj turneji, Kija Kockar vratila se uSrbiju, na radost njenih brojnih fanova. Kija je odmah po povratku otišla na humanitarno veče u jednu beogradsku kafanu, gde je te noći bio i njen bivši suprug Sloba Radanović sa novom devojkom. Pored toga, Kija je u subotu bila član žirija na „Zadrugoviziji“, a svi su iščekivali kako će izgledati susret sa bivšom prijateljicom Anom Korać, za koju se pričalo da je imala nešto više od prijateljstva sa Kijinim bivšim suprugom Slobom. Ona je te večeri imala veoma zanimljive komentare, koji su uzburkali javnost, a kako je protekao susret sa bivšim suprugom, Anom Korać, da li ima istine u natpisima da je pronašla dečka u Americi i koji su joj planovi kada je karijera u pitanju, Kija će otkriti upravo u emisiji „Amidži šou“.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Sa Kijom je u Americi bila i Katarina Živković, a njih dve ispričaće kako je izgledalo njihovo druženje tokom dvomesečne turneje. Katarina je po povratku u Srbiju objavila novu pesmu „Tajni znak“, koja već ima više od milion pregleda na Jutjubu, a televizijska premijera biće u emisiji „Amidži šou“. Takođe, Ognjen će pokušati da sazna sve o Katarininom ljubavnom životu, s obzirom na to da se pevaćica trudi da ga sakrije od javnosti.

Foto: Pink.rs

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić napravile su pravi bum kada su se na javnoj sceni pojavile kao ženski sastav „Hurricane“. Njihova pesma „Favorito“ je postala apsolutni hit, a sada su devojke ušle u trku za odlazak na Evroviziju. One će u emisiji „Amidži šou“ predstaviti pesmu „Hasta la Vista“, koja potencijalno može da oredstavlja Srbiju na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije u Holandiji. Kakva očekivanja imaju od takmičenja i kako se nose sa činjenicom da su trenutno najpopularniji ženski sastav, devojke će ispričati ovog utorka na TV Pink.

Foto: Pink.rs/D. Božović

U studio stiže i fotogoraf Đorđe Bukvić, pred čijim objektivom su se našle brojne poznate ličnosti, a Ognjen je za sve goste pripremio i najluđe igrice i izazove.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 25. februara od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Katarina Živković

#Kristina Kija Kockar

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#hurricane

'