AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupama gledalaca ženske i urbane publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u ostalim grupama gledalaca.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Najgledaniji formati televizije Pink u danu iza nas su domaći i inostrani serijski program. Domaća serija „Crveni mesec“ sa približno 1.200.000 gledalaca ili ti 21 odsto auditorijuma u udarnom večernjem prajm tajm terminu.

Slede serije: „Nemoguća Ljubav“ i „Zakletva“ koje su se našle među 10 najgledanijih emisija u danu. 

Foto: Promo

Tradicionalno, pinkovim vestima se veruje, pa je tako u danu iza nas uz našu centralnu informativnu emisija „Nacionalni dnevnik“ bilo više od milion gledalaca. U kategoriji jutarnjih emisija „Novo Jutro“ je najgledanije u odnosu na sve ostale komercijalne emitere sa udelom u gledanosti od 21 odsto.

Foto: TV Pink Printscreen

Na zvaničnoj top listi, nove uspehe beleži i naš rijaliti „Zadruga“. Verna pinkova publika dan je završila uz „Izbor potrčka“, dok su na zvaničnoj top listi u vrhu i ostala direktna uključenja u Zadrugu.

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

'