AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda emisije “Brak na neviđeno” ovog četvrtka od 22:30 časova na TV Pink donosi nove učesnike koji do sada nisu imali sreće da pronađu savršenog partnera. Kao i do sada, voditeljka Milica Kon daće sve od sebe kandidatima pripreme za venčanje prođu u najboljem redu

Ovonedeljna mlada je dvadesetsedmogodišnja Dijana Ostojić iz Negotina, koja se bavi pevanjem. Nema dece, do sada se nije udavala, ali iza sebe ima raskinutu veridbu.

Imala si verenika, zašto je to puklo? – zanimalo je Milicu.
Zbog njegove majke – bila je iskrena Dijana.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se bavi pevanjem, Dijana je u potrazi za partnerom koji neće biti ljubomoran.

Ljubomora mi strašno smeta, zbog mog posla – rekla je Dijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, tim psihologa je procenio da je njen idealan partner dvadesetdevetogodišnji Dalibor Simić iz Velike Plane. On je trgovac, a glavni hobi mu je folklor. Do sada se nije ženio, a kao i Dijana, iza sebe ima raskinutu veridbu. Jedini što želi, jeste da mlada bude potpuno prirodna, bez hirurških intervencija.

Silikoni ne, samo prirodno – rekao je Dalibor u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Dijana i Dalibor jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Dijana i Dalibor konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 27. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'