AKTUELNO

Još jedno zanimljivo izdanje emisije „Žikina šarenica“ je na programu TV Pink i danas od 10 časova.

Kroz interesantne priče iz čitave Srbije, aktuelne teme i razgovore sa brojnim gostima vodiće vas Žika Nikolić i Marija Egelja.

Danas će se emisija „Žikina šarenica“ baviti jednom veoma bitnom temom – zaštitom dece na internetu, u vremenu kada je sve postalo lako dostupno. Žikine i Marijine gošće biće edukator za bezbednost dece na internetu Katarina Jonev, jutjuberka Mila Antonović i psihoterapeut Marija Milenković. Gosti „Žikine šarenice“ biće i slikar Miša Kravcev, ali i poznati glumac Milenko Pavlov.

Muzički gosti ove nedelje biće grupa „Balkanika“ koja će izvesti numere „Na na na na na“, „Lina“ i „Đipaj“. Popularni folk pevač Dragan Kojić Keba će u studiju otpevati svoje hit pesme „Oči lažljive“, „Šapat“, „Bulevari“ i „Ti hodaš sa njom“, dok će Dejan Matić otpevati „Kao na rani so“, „Gde ste sada prijatelji“ i „Deficit“. Pinkova zvezda Nikola Nikolić Džoni predstaviće publici svoje pesme „Masline i vino“ i „Hajde reci mi“, dok će Čeda Marković u pratnji orkestra Časlava Ljubenovića otpevati pesme „Celo Vranje“ i „Evo priznajem“.

Ne propustite još jedno izdanje emisije „Žikina šarenica”, od 10 časova na TV Pink!

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'