AKTUELNO

Vikend je u znaku televizije Pink, koja je tokom sva tri dana vikenda ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca,među kojima se najviše ističe publika ženske populacije gde je Pink gledaniji od Javnog servisa Srbije, dok je u svim ostalim kategorijama u odnosu na ostale komercijalne emitere naša televizija ubedljivo gledanija.

Foto: Tv Pink

Tokom vikenda visoke pozicije zauzima naš serijski program: domaći igrani program „Crveni Mesec“ prvog dana vikenda pratilo je više od 1.050.000 gledalaca. Vosokorangirne su i serije inostrane produkcije: Elif, Nemoguća Ljubav i Zakletva.

Foto: TvPink

Liderska pozicija,sada već tradicionalno je za naš informativni program. Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ ubedljivo je najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitere. U danu za nama uz naš dnevnik bilo je neverovatnih 2.100.000 gledalaca koji su se u našoj informativnoj emisiji informisali o najnovijim vestima. I ostali foramti naše informativne redakcije beleže fantastične rezultate: Nacionalni Dnevnik u 13h kao i „Novo Jutro“ koje je zvanično najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Formati naše zabavne redakcije tradicionanlno su u samom vrhu gledanosti: reprizno izdanje emisije „Paparažo lov“ pratilo je 21 odsto auditorijuma, dok je u nedelju 23 odsto auditorijuma bilo uz novu epizodu „Kuće od srca“ koja nastavlja svoju humanu misiju. Više od 1.250.000 gledalaca nedelju popodne provelo je uz autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premijera vikend Specijal“ koja je u terminu emitovanja bila ubedljivo najgledanija emisija svih emitera! Verna pinkova publika tokom vikenda bila je uz Zadrugu. Na zvaničnoj top listi našla su se direktna uključenja ali i specijalna emisija: „Zadruga-Izbacivanje“.

Foto: Pink.rs

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz vaš pink.

#Gledanost

'